Házirend

Dog-Like Kutyakozmetika és Panzió

Kérjük a kedves Gazdikat, hogy a kozmetikába mindig a megbeszélt időpontban érkezzenek! Ha csúszást tapasztalnak, kérjük türelemmel várjanak az előtérben!

Késést maximum 15 percet tudunk elfogadni, ezt meghaladóan új időpontot kell egyeztetni.

Lemondási szándékukat kérjük, a megbeszélt időpont előtt legalább 24 órával előbb jelezzék, ha ez nem történik meg, következő kozmetikára +50% felárat számolunk fel!

Az áraink forintban értendők, minden szolgáltatás azonnal készpénzben fizetendő, hitel nincs!

Amennyiben az állít szőre elhanyagolt +50% felárat számolunk fel. Bolhás kutya esetén +20% felárat számolunk fel! Agresszív, kezelhetetlen állatot NEM áll módunkban elvállalni!

Kérjük, hogy a kozmetikába érkezés előtt sétáltassa meg kedvencét az esetleges balesetek elkerülése érdekében!

Bármi féle betegségről, allergiáról kérjük a bejelentkezéskor tájékoztatást kérünk. Ennek hiányában bármilyen probléma fellépése esetén felelősséget nem vállalunk!

Amennyiben a kozmetikázás alatt szeretne a kedvencével maradni, abban az esetben maximum 1 személy tartózkodhat a szalonban aki:
NEM VESZ FEL SZEMKONTAKTUST A KUTYÁVAL,
NEM BESZÉLGET, GÜGYÖG A KUTYÁVAL,
NEM NYÚL A KUTYÁHOZ,
mivel ez a kutya figyelmét is eltereli, pozitív megerősítést ad vele a kutya gazdi iránti segítségkérésére ezzel minket is akadályozva a munkánkban!

Gyerekek nem tartózkodhatnak a kutyakozmetikában balesetveszély miatt, illetve felelősséget sem vállalunk értük. Kérjük ne hozzák őket magukkal!

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!